PROBENS romandrà tancat des del 16 de març durant l’estat d’alarma

COMUNICAT DE MESURES PREVENTIVES DAVANT LA SITUACIÓ PROVOCADA PEL COVID-19

Davant la situació que estem visquen aquests dies conseqüència del COVID-19 i seguint les directrius que des de diferents estaments oficials s’estan donant, la nostra entitat PROBENS ha decidit tancar totes les accions d’atenció al públic durant l’estat d’alarma (Real Decreto 463/2020) des del proper dilluns 16 de març, si no hi una altra contradirectriu al respecte, abans d’aquest termini.

Els i les professionals de PROBENS seguirem treballant internament en els projectes i accions que tenim en marxa, per tal que les persones que atenem habitualment no quedin desateses i es pugui donar cobertura als aspectes que siguin més rellevants en aquests dies.

Habilitem també aquest telèfon de contacte

626.421.262

per si, en casos d’urgència, heu de contactar amb nosaltres aquestes dies. Trobareu també informació actualitzada a les nostres xarxes socials.

Vetllarem per a que aquesta situació excepcional tingui les mínimes conseqüències possibles per a les persones que treballem i atenem a PROBENS.

La Direcció de PROBENS

Barcelona, 14 de març de 2020

Apunta’t al programa TLN – PROMO.EU4

per gaudir de unes pràctiques professionals al estranger!! La inscripció esta oberta fins a mitjans de Juliol 2020: https://tinyurl.com/TLNprobens

Es un projecte de mobilitat europea per a 18 joves. Està finançat pel Servei de Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Nosaltres acceptem participants de tots els perfils, no posem cap limitació al perfil professional. Els nostres col·laboradors en Alemanya tenen contacte amb empreses de sectors molt variats.

Per a més informació podeu consultar  directament al 659 82 33 45 (Marie) o inscriure un correu a mobilitat@probens.org

AMB NOM PROPI: L’EXPERIÈNCIA DEL MOHA A L’EBM AURORA DEL RAVAL

Quan et trobes per primer cop amb Mohamed, veus a un jove de mirada tendra i somriure tímid. El seu interior és un món ple de sensibilitat , al qual pots accedir des de la confiança i el respecte.

És submergint-se en aquest món, on comprens que gran part de la seva essència,  està configurada per experiències plenes de reptes que ha anat afrontant amb coratge i amor. Sap quin és el seu objectiu personal i professional i avança amb cautela i decisió per aconseguir-ho.

Porta temps formant-se en l’àmbit de l’hostaleria i és per això i per la seva motivació, que se li va oferir la possibilitat de fer unes pràctiques com a ajudant de cuina a l’EBM Aurora (Escola Bressol Municipal Aurora) del Raval.