Inserció Sociolaboral (Inca)

Dirigit a 

Adreçat a les persones residents al municipi d’Inca i/o municipis propers que es troben en situació d’atur i volen ser acompanyades mitjançant accions d’orientació, assessorament i formació per a millorar la seva ocupabilitat.

 

En què consisteix 

Mitjançant la metodología de L’ITINERARI PERSONAL D’INSERCIÓ LABORAL treballem l’adquisició i/o millora de competències personals, coneixements i d’habilitats socials i personals que reforcin les possibilitats de trobar una feina.

En el Servei d’Inserció Socio- Laboral aquelles persones que es troben en situació de recerca de feina tenen al seu abast:

 • El club de feina o espai obert de recerca de feina

  On qualsevol persona pot consultar les ofertes de feina que prèviament i a partir de la tasca realitzada pel Servei de Prospecció laboral de Probens, fem publiques en aquest espai.
  Horari: matins de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 hores

 • L’espai de recerca de feina per Internet

  On les persones que tenen uns coneixements bàsics en l’ús de la informàtica i d’internet, tenen al seu abast un espai amb 2 ordinadors com a suport a les seves gestions de recerca de feina.
  Horari: matins de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 hores

   

Accions formatives per a la millora de la ocupabilitat

On es treballa l’adquisició i/o reforç de competències bàsiques o instrumentals, així com també la millora d’habilitats personals, socials i de comunicació de les persones que es troben en recerca de feina. Aquestes accions es desenvolupen en forma de tallers formatius de caràcter grupal amb una durada entre 3 i 15 hores.

 

Finançat per

Aquest programa està sent autofinançat per Probens durant aquest any, a causa de la demanda d’usuaris a Mallorca.

 

Col·laboracions 

Ajuntament_Inca_color