Servei d’Inserció Sociolaboral

Dirigit a

Persones que es troben en situació de desocupació i volen ser acompanyades en el seu procés de cerca d’ocupació i millora de la seva empleabilidad.

Mitjançant la metodologia de l’Itinerari Personal d’Inserció Laboral treballem l’adquisició i/o millora de competències personals, de coneixements i d’habilitats socials i personals que contribueixen amb la empleabilidad de la persona i les possibilitats de trobar un treball.

Objectius

Acollir a les persones amb una demanda de treball avaluant la seva situació socioeconòmica, diagnosticar la seva empleabilidad potencial, i identificar les competències a adquirir, reforçar i millorar, acompanyant la persona en el seu procés de cerca de treball amb l’objectiu que millori el seu empleabilidad i tingui més oportunitats de trobar un treball adaptada al seu perfil i necessitats.

Què fem

Entrevistes individuals, avaluacions de competències i diagóstico de la empleabilidad potencial de la persona. Es pacten objectius, expectatiavas i línies generals d’intervenció. A través de tutories i accions d’intermediació laboral, es treballa amb l’usuari per millorar el seu empleabilidad i presentar possibilitats reals de ser inserit al mercat laboral.

Com a part d’aquest servei, també oferim serveis de:

 


Fondo Europeo para la integración                       Dirección General de Migraciones                          Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad

departament dempresa i ocupacio_h3                     Obra Social laCaixa