El dissabte 11 d’abril va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de Probens que, com sempre, es va celebrar a la seu de l’entitat. Gairebé el 75% de socis, entre els presents i els vots delegat,  van estar representats, el que és tot un èxit!.  Després vam anar a dinar plegats.

Entre d’altres temes, es va incorporar a la Junta directiva la Sol Calderón, i es va renovar el càrrec de l’Enric Rius. També es va comentar l’accentuada davallada del pressupost per al 2015. Des del 2009 fins ara, el pressupost s’ha reduït gairebé al 50%, tot i que els projectes són els mateixos o més diversificats i les persones ateses van en augment.

Enguany acaben també alguns projectes europeus. Se n’han presentat set de nous per poder cobrir els  propers dos o tres anys. Les temàtiques dels projectes són: el treball per a posar en valor les competències de les persones a l’atur, l’anàlisi de com ha de ser la formació ocupacional per a que les persones majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada puguin tornar al món laboral, projectes de mobilitat de joves i adults en les àrees de turisme, atenció a les persones, comerç i les metodologies d’aprenentatge de la llengua i l’alfabetització.