Oferim assessorament a Entitats Socials, Empreses, Organismes oficials, Administració sobre els àmbits següents:

DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES EUROPEUS

La llarga tradició de Probens en el disseny i realització de programes europeus d’acció social, la col•laboració i el partenariat amb entitats socials de la Unió Europea en l’execució de projectes socials diversos i la pertinença a la Xarxa Europea Rein (link), han estat la base que ens ha permès oferir la nostra expertesa en aquest àmbit des de una tasca de consultors en projectes europeus que posem a l’abast d’altres entitats

EINES SOCIAL MEDIA

La Web 2.0 i el concepte anomenat Social Media han provocat canvis en la comunicació i les relacions entre les persones i les organitzacions.
Amb aquest servei oferim un acompanyament individualitzat i pràctic a les eines 2.0 aplicades a la feina diària tenint com a punt de partida la marca de l’entitat i la planificació estratègica de la presència al món 2.0.

INTERCULTURALITAT I DIVERSITAT

Posem a l’abast de les empreses la nostra llarga trajectòria amb persones de diversos orígens mitjançant un servei adreçat a organitzacions que vulguin millorar la gestió de la diversitat de les persones que les composen.

ASSESSORAMENT JURÍDIC EN ESTRANGERIA

Posem a l’abast d’empreses, entitats i administracions el nostre servei jurídic especialitzat en estrangeria. És aquest un Servei gestionats per advocats/des que des d’una vessant social acumula una experiència de més de 7 anys en la gestió, tramitació, mediació i assessorament en els diversos afers relacionats amb el dret d’estrangeria.[:]