El 4 de setembre, al Palau Macaya de Barcelona, va tenir lloc la conferència final  del projecte H-CoDe, del qual la nostra organització n’és sòcia. Amb una sessió de treball sota el títol Competence Development in Health Precaution for disadvantaged target groups and teachers/trainers in adult education and qualification, es va fer la cloenda de dos anys de treball dissenyant i provant una formació de formadors per treballar els aspectes de salut que poden influir en un bon procés d’inserció sòcio-laboral.

Vam comptar amb la presència de Montserrat Mirabent Baqués, subdirectora general d’Autoritzacions Inicials de Treball  de la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals-SORL de la Generalitat de Catalunya, que va poder compartir una estona amb nosaltres i els socis convidats.

Vam aprofitar per convidar a d’altres entitats del territori i poder fer networking amb la resta d’entitats d’altres països que ens visitaven per l’ocasió. Els resultats del projecte estaran penjats en breu a www.h-code.eu.