Des de mitjans del mes de gener Probens ha iniciat el projecte Promou.eu de mobilitat europea i que forma part del programa TLN Mobilicat impulsat per la Generalitat de Catalunya, amb la selecció dels joves que hi participaran.  A principis de febrer, 15 joves estaven interessats en el projecte, repartint-se el seu interès entre Itàlia i Alemanya.

A finals de gener, Probens va visitar a Marburg (Alemanya) l’entitat d’Arbeit und Bildung e.V. per acabar de tancar els detalls de l’intercanvi. En aquesta ciutat hi participarà un grup de vuit joves que faran una estada de tres mesos, des del 2 de maig fins al 30 de juliol. Les altres destinacions seran Brescia (Itàlia) i Pforzheim (Alemanya). El grup de joves interessats en anar a Itàlia comencen les classes d’italià aquest dilluns 8 de febrer.

Encara queden places per completar els tres grups, pel que animem als joves amb estudis acabats i sense feina a participar en aquesta oportunitat de créixer, tot viatjant, aprenent una altra llengua i realitzant pràctiques laborals en un altre país.