El 13 de novembre va iniciar-se la formació a mida de Manteniment d’Embarcacions Nàutiques a la delegació de Probens del Baix Empordà. Hi participen 10 persones del programa integral „Mans a Feina“ per a aturats de llarga durada majors de 30 anys. Es tracta d’una formació a mida de 70h, amb contingut pràctic, amb l’objectiu de preparar als participants per a treballar com a operaris d’embarcacions nàutiques en manteniment, neteja i reparacions de vaixells.

 

publicitat embarcacions_ novembre 2017-001

bdr

bdr

bdr

„Mans a la feina“ és un programa adreçat a Aturats de llarga durada majors de 30 anys, amb necessitat de millorar de les competències i habilitats professionals i/o de complementar el seu perfil formatiu amb accions de formació professionalitzadora centrades en les necessitats del mercat laboral.
Objectius:
-La inserció laboral dels participants així com la millora de les seves competències i de la seva ocupabilitat al territori.
-La millora dels seus itineraris curriculars formatius, enfocada a completar els perfils professionals dels participants amb accions professionalitzadores a mida, centrades en potenciar la seva futura ocupabilitat.

En què consisteix?
Fase 1: Acollida i diagnòstic de la ocupabilitat dels participants. Definició dels objectius professionals i detecció de necessitats competencials a reforçar. Disseny del procés a seguir o ruta i pacte de les accions a desenvolupar.

Fase 2: Acompanyament al participant en el desenvolupament de les accions pactades a l’etapa anterior. Implementació de les diferents accions formatives, visites a empreses i activitats de millora de competències.

Fase 3: Acompanyament a la inserció laboral dels participants, a partir de la recerca activa de feina.