QUÈ FEM? >

Intercanvi per la integració (Juventus Alondra 4.0 EU)
Integració mitjançant intercanvi

PROBENS ha estat un soci a llarg termini en projectes d’intercanvi internacional. Des de l’inici del programa Alondra 4.0 a Alemanya, hi ha hagut col·laboracions amb Arbeit und Bildung e.V. a Marburg i Q-Prints and Services gGmbH a Pforzheim. Els grups ens arriben aquí a Barcelona cada any. També rebem grups com a part dels projectes TLN i fins i tot portem adults joves que es dirigeixen a Itàlia i Alemanya en els projectes TLN.

Amb Alondra 4.0, estem adoptant un enfoc descentralitzat. L’experiència dels anys anteriors ens ha ensenyat que allotjar els participants lluny de la gran ciutat i un entorn menys atractiu de desenvolupament personal són molt bons. La recerca de pràctiques també està enfocada a la comarca del Baix Llobregat. Hi ha més de 825.000 persones que viuen a 30 municipis i hi ha una gran varietat d’empreses, especialment petites i mitjanes empreses. Aquestes empreses més petites ofereixen exactament l’ambient adequat per a les pràctiques en el marc del programa Alondra 4.0: tasques manejables però diverses i un entorn de treball social estable, on cada persona contribueix de manera important a l’èxit de l’empresa.

El nostre equip amb experiència professional coneix els grups en fase preparatòria a Alemanya, manté un contacte constant amb els responsables de la institució alemanya i estableix contactes amb possibles empreses de pràctiques.

A l’arribada a Espanya, els participants ens reben una càlida acollida a l’aeroport i s’acompanyen al seu allotjament. Coneixen el seu nou lloc de residència i adquireixen les seves primeres experiències culinàries. Segueix un moment d’arribada i de conèixer-se, durant el qual es preparen les primeres visites a les pràctiques en reunions puntuals.

Durant les pràctiques, l’equip PROBENS està en estret contacte amb les empreses en què sempre hi ha una persona de contacte permanent. Hi ha avaluacions provisionals i al final del projecte es fa una discussió final amb l’entrega del certificat de pràctiques.

T’agradaria enviar grups a l’estranger, o tens alguna pregunta? Contacteu-nos directament:

Montse Ros
934 414 105 / montse@probens.org

Marieke Piepenburg
659 82 33 45 / mobilitat@probens.org

Web: www.probens.org
Instagram: @probens_bcn

Amb el suport i la col·laboració de:

Coneix els projectes
Descobreix quins projectes estem duent a terme actualment

Ves-hi