L’entitat Calidoscoop, dinamització de l’economia social i cooperativa, va convidar a Probens a participar a la jornada informativa del projecte EYE (Empowering Youth Endeavours), d’enviament de nous emprenedors a altres empreses d’arreu d’Europa. La iniciativa té per objectiu fomentar l’aprenentatge i intercanvi de competències de joves emprenedors en empreses del mateix sector en el qual vol iniciar el seu projecte de negoci.

La presència de Probens a la Jornada va servir per explicar la seva experiència en l’acolliment d’una emprenedora, la Mariabel Dutari, que des del mes de febrer està col·laborant amb l’entitat i amb la que es fa un intercanvi de de coneixements. El projecte de Mariabel és crear una associació social a Panamà, i d’altra banda, la seva participació a Probens ajuda a millorar la imatge de l’entitat i les eines de comunicació que disposa.

La Jornada va ser molt interessant, ja que la majoria de públic eren candidats a participar en el projecte EYE i per tant, els va ser de molta utilitat escoltar de primera mà aquestes experiències.