User comments

User comments

El 2 de juny PROBENS va participar com a ponent a la III Jornada Tècnica de la XAPSL (Xarxa d’Atenció a Persones sense Llar) que va tenir lloc al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona.

Es tractava d’un taller de formació per a tècnics d’entitats que treballen amb persones immigrades sense llar i en situació administrativa irregular a la ciutat de Barcelona.

L’objectiu de la jornada era oferir formació pràctica als professionals que treballen amb aquest col·lectiu, combinant coneixements del marc legal i la exposició participada de situacions concretes en que es troben els professionals i els usuaris que atenen. En àmbits com l’accés als serveis de salut de les persones sense llar, experiències de inserció laboral, l’arrelament social com a via d’accés a la regularitat i el retorn voluntari.

El taller va rebre un gran nombre d’assistents, èssent altament participatiu i la seva realització valora molt positivament. La trobada es va convertir es un espai no només de formació sinó de coneixement mutu de les entitats i dels professionals que hi treballen.