Salutacions saludables, amics i amigues de PROBENS,

Estem vivint una situació excepcional, que està afectant a la nostra vida personal i professional, i que ho seguirà fent d’aquí en endavant. Res no serà el mateix, tot i que s’acabi aquest estat d’alarma, perquè la “normalitat” tal i com l’enteníem fins ara, ja no existirà.

Per tant, cal que busquem i aprofitem l’oportunitat positiva que aquesta situació ens brinda per a fer canvis reals en la nostra manera de fer i viure. Ens ofereix la possibilitat de CRÉIXER I OBRIR-NOS A NOVES MANERES DE TREBALLAR, DE PENSAR NOVES SOLUCIONS PER NOVES REALITATS, DE REPENSAR-NOS NOSALTRES MATEIXOS COM A PERSONES I COM A PROFESSIONALS COMPROMESOS AMB EL BENESTAR SOCIAL.

I sobretot, és temps de no fer les coses sols, és temps de fer pinya amb les altres entitats del nostre entorn, buscar aliances i complicitats per a construir un front comú a les noves situacions en les que ens trobarem. Només amb aquestes aliances podrem superar i tirar endavant en aquests temps que estan per venir.

 

 

Per això, la meva confiança absoluta amb la responsabilitat, compromís i qualitat de la feina que feu totes les persones que treballeu, col·laboreu i doneu suport a l’entitat, cadascuna des del seu lloc a PROBENS. Només des d’aquesta confiança podrem construir aquesta nova “normalitat” que encara no sabem ben bé com serà.

Moltes gràcies a tothom!!. Fem que entre tots i totes nosaltres, aquest any 2020 sigui realment un any de transformació positiva, malgrat la gran pèrdua humana que està suposant arreu del món.

Tingueu cura!

Montse Ros, directora de PROBENS

Montse Ros