El programa TLN Mobilicat promo EU vol facilitar als joves que no estiguin ni estudiant ni treballant, la possibilitat de fer unes pràctiques formatives no remunerades a l’estranger, en entitats o empreses d’estats membres de la Unió Europea. Des de Probens us podem oferir una estada de dos mesos a Itàlia o Alemanya.

L’objectiu d’aquest programa és facilitar la inserció laboral dels joves mitjançant un itinerari personalitzat d’acompanyament i suport, a traves de l’experiència d’un aprenentatge pràctic i formatiu a l’estranger, per tal de facilitar l’accés al mercat de treball amb expectatives d’ocupació de qualitat.

Els requisits per a accedir a aquest programa són: tenir entre 18 i 29 anys, estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i disposar d’estudis d’especialització de grau mitjà o superior abandonats prematurament o acabats però sense experiència laboral. També hauran d’estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Tots els que estigueu interessats en participar-hi, podeu trucar-nos al 934 414 105 i 617417235 o enviar-nos un email joves@probens.org i us donarem informació mes detallada del calendari i accions relacionades amb el programa.