Dirigit a

Projecte adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys en situació d’atur laboral i inscrits al programa de Garantia Juvenil. 

Objectiu

La metodologia és l’itinerari integral d’inserció on realitzem un acompanyament durant el procés de recerca de feina i/o formació de totes aquells/es joves que es troben a l’atur. La intervenció individual es complementa amb accions grupals per tal de treballar de manera integral les competències transversals. L’objectiu principal del servei és acompanyar al/la jove en el seu procés de recerca de feina i millorar la seva ocupabilitat trobant un treball adaptat al seu perfil i necessitats.

En què consisteix

Accions individuals formades per una fase de diagnòstic, entrenament per a la recerca (CV, carta de presentació, recursos per a la recerca de feina, preparació d’entrevista…), recerca activa d’ofertes de feina, seguiment dels processos de selecció i suport a la inserció.

Accions grupals, dos tipus:  

  • Les que estan dedicades a la millora de les habilitats transversals de les persones usuàries. 
  • Jornades amb empreses per donar a conèixer els seus processos de reclutament de personal i apropar l’empresa amb la comunitat, jornades d’emprenedoria, tallers sobre els drets i deures dels treballadors/es de diferents sectors, etc.

– Dins aquest servei trobem també el Servei de Prospecció laboral. Connectem les ofertes de treball de les empreses amb els/les joves en recerca activa de feina, a més de realitzar un procés d’acompanyament i seguiment durant l’adaptació i consolidació al nou lloc de treball amb l’objectiu d’afavorir una feina de qualitat.

Municipis on intervenim

La nostra intervenció es dóna a 3 municipis diferents de Mallorca: Inca, Binissalem i sa Pobla. No obstant, s’adrecen al nostre servei persones d’altres localitats, sobretot de la zona de la Mancomunitat del Raiguer i del Nord.

Binissalem: Serveis Socials, C/ Sa Mostra, nº2 

Sa Pobla: Sa Congregació, C/ Rosari, nº25 espai 10

Inca: C/ Paraires, nº2, local 6

Durada

Aquest programa té una durada de l’1 del 2019 al 31 de desembre del 2020.

Finançat per