QUÈ FEM? >

Peer-Act
TURISME ACCESSIBLE

El coordinador d’aquest projecte és l’entitat VSBI d’Erfurt (Alemanya) amb una àmplia experiència de treball amb persones amb discapacitat. L’objectiu del projecte és el de fer més accessibles les destinacions, equipaments i activitats turístiques, partint de l’experiència de les persones amb algun tipus de discapacitat com a experts a l’hora de parlar de les necessitats i limitacions que es troben quan viatgen.

El projecte inclou una formació entre pars, és a dir, entre persones del col·lectiu, per tal d’intercanviar les seves experiències i elaborar un contingut que serveixi per a sensibilitzar i formar, al mateix temps, a les empreses dedicades al turisme, de cara a millorar l’accessibilitat dels seus serveis.

Així mateix, després d’aquest projecte, es preveu que s’estableixin punts d’assessorament en aquesta matèria a les seus dels socis participants. Durant l’any 2019 va tenir lloc la segona reunió transnacional a Croàcia al mes de maig, i del 4-10 de novembre es va fer la primera formació a Erfurt (Alemanya).

Durant el 2020, a causa de la pandèmia, es van anular tots els actes presencials, fora d’una conferència intermèdia que es va dur a terme al em de setembre a Pécs (Hongria) i que es va fer en modalitat mixta (presencial i en línia).

En el 2021, últim any de projecte s’ha celebrat una reunió mixta (presencial i en línia) a Berlin, del 28 al 31 de juliol, i està previst fer la conferència final a Bossolasco (Itàlia) també combinant presencialitat i virtualitat, del 19-23 d’agost.

Els socis del projecte provenen d’Alemanya, Croàcia, Hongria, Itàlia i Catalunya.

Registration Youtube
 

Amb el suport i la col·laboració de:

Coneix els projectes
Descobreix quins projectes estem duent a terme actualment

Ves-hi