QUÈ FEM? > Projecte Europeu

REAKTIVE +50

Aquest projecte és una proposta del nostre soci polonès PTE, que està fent un estudi sobre les mesures que les empreses prenen per a conservar als seus treballadors/es majors de 50 anys i com millorar la seva feina i rendiment, aprofitant també la seva experiència i bagatge.

Nosaltres hem participat en diferents fases del projecte: vam rebre una primera visita de PTE per a conèixer algunes de les entitats i empreses que treballen amb aquest col·lectiu i saber també la situació a Catalunya. Van elaborar una enquesta que nosaltres vam passar a algunes empreses amb les quals col·laborem, i arran dels resultats vam elaborar un informe. Vam fer una visita a Bydgoszcz per conèixer part de els empreses que han col·laborat allà i vam comentar els resultats, i vam rebre a l’equip de PTE aquest estiu per a tancar el projecte.

El resultat ha estat una eina per a mesurar en cada empresa les despeses i guanys (a mig termini) que suposa invertir en una millora i cura de les persones d’aquesta edat en les empreses i ajudar a decidir les mesures que poden permetre’s per a conservar a aquestes persones treballadores i també guanyar en eficiència i productivitat.

Amb el suport i la col·laboració de:

Coneix els projectes
Descobreix quins projectes estem duent a terme actualment

Ves-hi