El 14 d’octubre de 2014, Upimir i Probens han renovat el conveni de col·laboració que es va signar el 23 de juliol de 2013 i que ha suposat l’accés de les persones que participen al Servei d’Inserció Laboral de Probens a ofertes de treball de diferents residències que formen part de l’Associació de Petites i Mitjanes Residències UPIMIR.

Gràcies a aquesta col•laboració, les empreses associades a UPIMIR, tenen al seu abast un ventall de perfils professionals: auxiliars de geriatria, personal de cuina, personal de serveis auxiliars i neteja, operaris/ies de manteniment i personal administratiu.

Les residències que tenen necessitats de personal poden contactar amb Probens, que posa a la disposició de les empreses una tècnica d’orientació i intermediació que juntament amb l’equip d’inserció laboral buscarà la persona més adient per a la vacant.

A l’apartat “empreses col•laboradores” també es pot trobar la informació per a les empreses que vulguin “Sumar amb Probens”

A continuació podeu llegir el text del conveni:

1. PROBENS te per objectiu facilitar la inserció socio-laboral de les persones que participen als projectes que es duen a terme a l’entitat, mitjançant accions d’orientació, formació i acompanyament en el seu procés d’inserció, treballant també la intermediació amb empreses, per tal d’assegurar una informació adequada i garantir la igualtat d’oportunitats per a tots i totes els/les candidats/es provinents de la nostra entitat.

2. PROBENS es compromet a posar a l’abast de les empreses que formen part de UPIMIR la seva borsa de treball, oferint un servei individualitzat, immediat i de qualitat durant tot el procés de selecció i quan sigui necessari el seguiment de la persona.
3.L’entitat UPIMIR es compromet a difondre entre els seus associats els serveis que PROBENS considere adients i utils.

4. Ambdues entitats realitzaran conjuntament reunions de seguiment i contactes entre ambdues entitats quan sigui necessari.

5. Aquest conveni queda obert a modificacions que puguin sorgir com a conseqüència del desenvolupament de les accions i qualsevol de les dues parts pot manifestar el seu

desig de prorrogar-ho si funciona adequadament o de interrompre-ho si algun dels compromisos pactats no es compleix.

Al video corporatiu que vam fer per la celebració dels 30 anys, es pot conèixer la feina diària de Probens i també veure testimonis d’usuaris que han format part del treball en xarxa entre la nostra entitat i empreses col·laboradores 

 

A Probens estem molt safisfets amb aquesta col·laboració i esperem continuar sumant valor amb empreses compromeses.