El Centre Municipal d’Educació de Palafrugell va acollir, el 18 de gener, una sessió informativa per als diferents tècnics i professionals del territori que treballen amb i per als joves, sobre els diferents projectes i recursos lligats al programa de Garantia juvenil.

En aquesta sessió, Probens va presentar-hi el programa integral Joves en Acció i el programa de TLN Mobilicat Promo.eu. La trobada ha estat promoguda per les OTG de la Bisbal i Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l‘Ajuntament de Palafrugell, on es va celebrar l’acte.

La trobada va ser molt interessant perquè es va donar molta informació i es van poder debatre algunes inquietuds i dubtes sobre el funcionament i coordinació de tots aquests recursos en el territori. Si bé són programes nous que cal organitzar bé i treballar conjuntament amb tots els agents implicats, des de Probens pensem que és un repte professional molt interessant i que cal ser flexible i estar obert a noves formes de treballar tot pensant en l’objectiu final d’aquests programes que és la millora de l’ocupabilitat i qualificació dels joves.