Ja hem obert les inscripcions per al Programa de pràctiques a l’estranger TLN – PROMO.EU3, dins els programes de mobilitat internacional de Garantia Juvenil. Si vols saber en què constisteix o estàs interessat/da en participar-hi et convidem a venir a una de les nostre sessions informatives per als dies:

Dimecres 28 de Novembre, 16h, Biblioteca Can Baró de Corbera de Llobregat o Divendres 30 de Novembre, 11h, Dimarts 4 de Desembre, 11h, Dimarts 11 de Desembre, 17h, Dimarts 18 de Desembre, 11h a PROBENS (C. St Rafael, 10, Barcelona).

APUNTA’T AQUÍ!

 

Per al 2019, tenim previstes les destinacions: Marburg – Alemanya, Pforzheim – Alemanya, Brescia – Itàlia, Acqui Terme – Itàlia, Bydgoszcz- Polònia.

Els requisits de participació són:

-Tenir entre 18 i 29 anys

– Estar inscrits a Garantia Juvenil

– Estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats al SOC.

– Tenir estudis d’especialització de grau mitjà o superior abandonats prematurament o acabats, però no tenir experiència laboral superior a tres mesos en l’àmbit de l’especialitat.

– Nivell mig d’anglès per a Alemanya i Itàlia o nivell alt d’Anglès per a Polònia.

– Alta Motivació per a la participació durant tot el procés (fase prèvia de preparació a Barcelona, estada de 12 setmanes a l’estranger i fase posterior de tornada a Barcelona)

Si no pots venir a cap sessió, també pots demanar-nos una sessió individual a través del mateix FORMULARI.