QUE FEM? >

TLN Mobilicat
Preparació – estranger – retrobada

Sempre has desitjat sortir a l’estranger? Tens una idea en quin sector vols treballar, però ara mateix no trobaràs feina? Els diners són estrets, però la vostra motivació és alta?

A PROBENS a Barcelona t’oferim pràctiques professionals, adaptades a les teves necessitats, experiències i coneixements previs a Europa. Es tracta d’un programa de 6 mesos, amb una fase de preparació extensiva que inclou 120 hores de curs d’idiomes i una estada totalment finançada a l’estranger durant un total de 12 setmanes.

Mitjançant una reunió d’una en una amb el vostre tutor personal, crearem una base exhaustiva per trobar una pràctica que s’afegeixi realment al vostre currículum i així augmentar les vostres possibilitats de trobar el lloc de treball que busqueu. El CV, les cartes de presentació, les entrevistes laborals, la comunicació … ja no són motius per a un mal de cap, treballarem junts i ens assegurem d’obtenir només les habilitats que necessiteu.

La diversió i la professionalitat és el que busquem, a través de tallers i xerrades amb els seus companys de grup, tot tipus de temes sobre l’estada a l’estranger, la vida laboral, les habilitats de comunicació i la planificació futura.

Per descomptat, sempre estem al vostre costat! El programa de mobilitat TLN ens permet unir-vos al vostre viatge a l’estranger, juntament amb un grup d’altres 5-8 participants, viatjarem fins a la vostra destinació i ens assegurem que tot us va bé. Fem una ullada a l’allotjament, parlem amb els seus tutors a l’estranger, visitem el lloc de pràctiques junts i per descomptat descobrim la ciutat. També venim a visitar-vos a la meitat de la vostra estada i us portem de tornada a casa amb seguretat al finalitzar-la: un certificat i una carta de recomanació de la vostra pràctica a les nostres maletes.

Tens preguntes? Voleu inscriure’t a la propera sessió informativa? CLICKE AQUÍ

Belén
659 82 33 45 / mobilitat@probens.org / @probens_bcn

Montse
934 414 105 / montse@probens.org

Recursos

https://www.probens.org/programa-tln-promo-eu4/

La pàgina de la UE explica els objectius generals d’aquest projecte:


https://www.esf.de/portal/EN/Funding-period-2014-2020/TLN-Mobility/content.html


Els que són interessants o vulguin veure el programa són convidats a omplir aquest formulari:

https://tinyurl.com/TLNprobens

Amb el suport i la col·laboració de:

Coneix els projectes
Descobreix quins projectes estem duent a terme actualment

Ves-hi