Els dies  10 i 11 de febrer es va realitzar l’última visita als socis europeus del programa TLN Mobilicat que està aprovat per aquest any, concretament a l’entitat alemanya Q-Prints Services de Pforzheim.

Amb aquesta entitat s’està preparant tant l’estada de 8 joves catalans que del 23 de maig i el 21 de juliol aniran a Pforzheim per fer-hi pràctiques laborals, com la rebuda d’un grup també de 8 joves alemanys que del 31 de març i el 4 de juny seran a Barcelona.

En aquests moments s’està a punt de tancar la selecció dels joves participants en aquest programa. Concretament el dia 29 de febrer està previst que s’iniciï el curs d’alemany, de 80 h de durada, adreçat al primer grup de joves que faran una estada de tres mesos, entre el 2 de maig i el 30 de juliol, a Marburg.

El grup de joves que estarà a Itàlia de l’11 d’abril i el 9 de juny, ha començat el programa d’activitats culturals, consistents en tallers de cuina italiana, anar a veure pel·lícules en italià i  trobades amb joves italians per practicar l’idioma.