Activitat en col·laboració amb el projecte social solidari “El Chiringuito de Dios”.
Torna el programa IDA en el qual convidem a joves d’Alemanya a realitzar unes pràctiques professionals i a conèixer l’entorn cultural del nostre país.
Amb la finalitat de què les joves prenguin el primer contacte amb la ciutat realitzem aquesta visita guiada pel barri del Raval amb la col·laboració del projecte social solidari “El Chiringuito de Dios”. Durant la visita podem veure Barcelona des d’un altre punt de vista: el de les persones que degut a diferents problemàtiques socials han acabat vivint als carrers de la nostra ciutat i per tant coneixen la seva altra cara. Des de la seva experiència ens expliquen els indrets més emblemàtics del barri i dels voltants, la història dels grans monuments i llocs destacats, per també la seva pròpia història i la de molts companys que van haver d’adaptar-se a una nova i complicada vida: la dels carrers de la ciutat.
La visita finalitza amb un magnífic dinar al menjador social “El Chiringuito de Dios” que ofereix diàriament un lloc on otes aquestes persones sense sostre o recursos poden dinar i sentir-se a cobert.
Des de Probens, valorem aquesta activitat molt positivament ja que ofereix als joves visitants una altra mirada alhora que els transmet la força de voluntat i superació d’aquestes persones en la seva lluita diària.

 

visitaguiada IDA chiringuito IDA