QUÈ FEM? >

C@NNECTA  AMB L’EMPRESA

Des de l’Associació PROBENS ens plau presentar-vos C@NNECTA  AMB L’EMPRESA, un projecte subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa a través del seu programa IMPULSEM EL QUE FAS.

El projecte té l’objectiu de connectar empreses i veïns/es del barri del Raval (i Ciutat Vella) impulsant la seva economia i millorant la situació laboral de la gent que hi viu i, per altra banda, que les persones beneficiàries del programa assoleixin les competències digitals suficients que permetin l’autonomia en l’ús de les tecnologies digitals en relació amb la recerca de feina, augmentant les seves oportunitats laborals.

S’adreça a persones en situació de vulnerabilitat del barri del Raval i barris propers que es troben en situació d’atur, o tenen en molts casos ocupacions precàries dins l’economia submergida, donant prioritat a dones i persones migrades.

El projecte consta d’una 1ª fase on d’estableix un itinerari individualitzat, tenint en compte les seves competències, tot incidint en aquelles que considerem necessàries per a la millora de la seva ocupabilitat, a través de tutories de seguiment de millora competencial.

Una 2ª fase on es durà a terme un Curs compost per 5 píndoles formatives presencials de competències lligades a la recerca de feina, cada una de 3 hores de durada.

Píndola 1: Elaboració, redacció i gestió del CV.

Píndola 2: Canals de recerca de feina existents al territori.

Píndola 3: Gestió eficaç d’una entrevista de treball.

Píndola 4: Comunicació positiva.

Píndola 5 : El mercat laboral proper.

L’assistència a aquesta formació donarà accés a l’obtenció un certificat d’aprofitament

Per últim, una 3ª fase és la de prospecció, on es faran visites a empreses i tastets d’ofici. L’objectiu d’aquesta fase és treballar conjuntament amb empreses del barri del Raval i dels barris propers per aconseguir una col·laboració entre aquestes empreses i veïns i veïnes del barri beneficiàries del projecte. Totes les persones participants del projecte visitaran un mínim de 4 empreses amb la finalitat de conèixer el sector laboral en el qual estan més interessades. Es duran a terme, a més a més, sessions de treball de 3 hores en empreses col·laboradores com a introducció a la pràctica laboral en l’ofici en el qual estan interessades.

 

Considerem que seria interessant poder concertar una entrevista per poder explicar-vos amb més detall el projecte, ja que és possible que algunes de les persones que ateneu poden ser beneficiàries també del nostre programa. El número de contacte on ens podeu trobar és el 659.05.92.24 i podeu preguntar per Júlia.

Amb el suport i la col·laboració de:

Coneix els projectes
Descobreix quins projectes estem duent a terme actualment

Ves-hi