Qui som?

PROBENS és una entitat que està al servei de les persones que necessiten un cop de mà per a poder millorar el que saben fer, i oferi’ls-hi les eines necessàries que els ajudin a trobar un lloc de treball i/o una formació adequada. També per a conèixer el territori on viuen i aprofitar millor les oportunitat que els hi arriben.

Volem que siguis el
protagonista del teu camí
vers la millora

Objectius

Treballem per a la inserció de persones amb dificultats socials, a partir dels nostres programes i serveis d’intervenció en els àmbits de formació, educació, ocupació, habitatge, assessorament jurídic, acollida i suport tècnic a altres organismes.

Visió i Valors

Aspirem a un país on les persones tinguin igualtat d’oportunitats per a desenvolupar el seu potencial i la capacitat per construir els seus itineraris vitals amb plena autonomia, coneixement i llibertat.

Missió

Treballem per millorar la cohesió social dels pobles i ciutats on som presents, a través de l’atenció i acompanyament personalitzat a les persones vulnerables per tal que puguin gaudir d’igualtat d’oportunitats.

Montse Ros
Presidenta

Estem vivint una situació excepcional, que està afectant a la nostra vida personal i professional, i que ho seguirà fent d’aquí en endavant. Res no serà el mateix, tot i que s’acabi aquest estat d’alarma, perquè la “normalitat” tal i com l’enteníem fins ara, ja no existirà.

+ Llegir més

El nostre equip

Som un equip format per professionals de diferents àmbits com la psicopedagogia, la prospecció i inserció laboral, l’educació, l’acompanyament jurídic, la psicologia, l’orientació laboral i l’assessorament.

Equip Barcelona


Isabel Sobrevals

Administrativa


Jordi Ferrer

Secretari


Mireia Monné

Orientadora-formadora