QUÈ FEM? >

Reinventa’t
EL PROJECTE PER CANVIAR EL TEU CAMÍ PROFESIONAL

A Mallorca: Inca, Binissalem i Sa Pobla.

No obstant això, s’acosta al nostre servei persones d’altres localitats, sobretot de la zona de la Mancomunitat de l’Raiguer i de el Nord.

Et donem la benvinguda a reinventa’t – el projecte per canviar el teu camí professional Si tens entre 30 i 65 anys i estàs inscrit en el SOIB (Servei d’Ocupació de les Illes Balears) com a demandants de feina o bé com a millora de feina, et pots inscriure amb nosaltres per un acompanyament personalitzat durant el procés de recerca de feina i/o formació. La intervenció individual es complementa amb accions grupals per tal de treballar de manera integral les competències transversals. No estàs sol en la teva situació: A PROBENS el treball en grup té molta importància, aqui et pots connectar amb gent en una situació similar, podeu intercanviar idees, estratègies i ànims.

Junts fem jornades amb empreses per donar a conèixer els seus processos de reclutament de personal i apropar l’empresa amb la comunitat, jornades d’emprenedoria, tallers sobre els drets i deures dels treballadors/es de diferents sectors, etc.

També et oferim el Servei de Prospecció laboral. Connectem les ofertes de treball de les empreses amb les persones en recerca activa de feina, a més de realitzar un procés d’acompanyament i seguiment durant l’adaptació i consolidació al nou lloc de treball amb l’objectiu d’afavorir una feina de qualitat

El Programa Reinventa’t està cofinançat pel SOIB i pel Fons Social Europeu.

La metodologia és l’itinerari integral d’inserció on realitzem un acompanyament durant el procés de recerca de feina i/o formació de totes aquelles persones que es troben a l’atur o en procés de millora de feina. La intervenció individual es complementa amb accions grupals per tal de treballar de manera integral les competències transversals. L’objectiu principal del servei és acompanyar a l’usuari/a en el seu procés de recerca de feina i millorar la seva ocupabilitat trobant un treball adaptat al seu perfil i necessitats.

Persones en situació de vulnerabilitat que comprenen l’edat d’entre 30 i 65 anys. Han d’estar inscrits en el SOIB (Servei d’Ocupació de les Illes Balears) com a demandants de feina o bé com a millora de feina.

– Accions individuals formades per una fase de diagnòstic, entrenament per a la recerca de feina (CV, carta de presentació, recursos per a la recerca, preparació d’entrevista…), recerca activa d’ofertes de feina, seguiment dels processos de selecció i suport a la inserció.

– Accions grupals, dos tipus: Les que estan dedicades a la millora de les habilitats transversals de les persones usuàries.

Jornades amb empreses per donar a conèixer els seus processos de reclutament de personal i apropar l’empresa amb la comunitat, jornades d’emprenedoria, tallers sobre els drets i deures dels treballadors/es de diferents sectors, etc.

– Dins aquest servei trobem també el Servei de Prospecció laboral. Connectem les ofertes de treball de les empreses amb les persones en recerca activa de feina, a més de realitzar un procés d’acompanyament i seguiment durant l’adaptació i consolidació al nou lloc de treball amb l’objectiu d’afavorir una feina de qualitat.

La nostra intervenció es dóna a 3 municipis diferents de Mallorca: Inca, Binissalem i sa Pobla. No obstant, s’adrecen al nostre servei persones d’altres localitats, sobretot de la zona de la Mancomunitat del Raiguer i del Nord.

Binissalem: Serveis Socials, C/ Sa Mostra, nº2
Sa Pobla: Sa Congregació, C/ Rosari, nº25 espai 10
Inca: C/Paraires, nº2 local 6

Amb el suport i la col·laboració de:

Coneix els projectes
Descobreix quins projectes estem duent a terme actualment

Ves-hi