Salutacions saludables, amics i amigues de PROBENS,

Estem vivint una situació excepcional, que està afectant a la nostra vida personal i professional, i que ho seguirà fent d’aquí en endavant. Res no serà el mateix, tot i que s’acabi aquest estat d’alarma, perquè la “normalitat” tal i com l’enteníem fins ara, ja no existirà.

Per tant, cal que busquem i aprofitem l’oportunitat positiva que aquesta situació ens brinda per a fer canvis reals en la nostra manera de fer i viure. Ens ofereix la possibilitat de CRÉIXER I OBRIR-NOS A NOVES MANERES DE TREBALLAR, DE PENSAR NOVES SOLUCIONS PER NOVES REALITATS, DE REPENSAR-NOS NOSALTRES MATEIXOS COM A PERSONES I COM A PROFESSIONALS COMPROMESOS AMB EL BENESTAR SOCIAL.

I sobretot, és temps de no fer les coses sols, és temps de fer pinya amb les altres entitats del nostre entorn, buscar aliances i complicitats per a construir un front comú a les noves situacions en les que ens trobarem. Només amb aquestes aliances podrem superar i tirar endavant en aquests temps que estan per venir.

Per això, la meva confiança absoluta amb la responsabilitat, compromís i qualitat de la feina que feu totes les persones que treballeu, col·laboreu i doneu suport a l’entitat, cadascuna des del seu lloc a PROBENS. Només des d’aquesta confiança podrem construir aquesta nova “normalitat” que encara no sabem ben bé com serà.

Moltes gràcies a tothom!!. Fem que entre tots i totes nosaltres, aquest any 2020 sigui realment un any de transformació positiva, malgrat la gran pèrdua humana que està suposant arreu del món.

Tingueu cura!
Montse Ros, directora de PROBENS