QUÈ FEM? > Projecte Europeu

Erasmus Entrepeneurs

Som entitat d’acollida de persones que volen emprendre un negoci o activitat i que necessiten conèixer com funciona una organització o empresa del sector en el que volen iniciar la seva aventura emprendedora.

La plataforma ERASMUS + ofereix la possibilitat de fer estades a diferents empreses o organitzacions de la Unió Europea, per tal d’intercanviar entre el nou emprenedor i l’empresari ja establert, metodologies, estratègies, saber fer, per tal que els dos guanyin en el temps que estiguin compartint la seva experiència i/o competències.

Per PROBENS ja han passat 4 joves emprenedors, i estem esperant la incorporació d’una 5 persona, que ha hagut de posposar la seva participació per la situació COVID-19.

El perfil majoritari de les persones que hem rebut a la nostra entitat, és el de joves que volen obrir-se pas en el tercer sector, ja sigui creant una associació pròpiament dita, o bé, enfocats cap alguna activitat concreta. El que podem oferir des de Probens és la nostra trajectòria i experiència, així com el nostres contactes i la possibilitat de participar en projectes en marxa. Per part de les persones que hem acollit, hem tingut suport en el nostre pla de comunicació, la nostra web, la dinamització dels socis de l’entitat, i el suport en projectes europeus concrets.

Amb el suport i la col·laboració de:

Coneix els projectes
Descobreix quins projectes estem duent a terme actualment

Ves-hi