Robin_Hood_webDins el projecte europeu New Job Trails, del 22 i 26 d’abril es va participar en l’encontre de socis a la Badia de Robin Hood, a Anglaterra. Va ser una reunió interessant pel mateix lloc de l’encontre, ja que es tracta d’un petit poblet mariner, molt turístic perquè és el final del conegut sender Coast to Coast que uneix la costa oest amb la costa est d’Anglaterra al llarg d’uns 210 km i que molta gent segueix.

La trobada va ser interessant per la feina que es va fer, bàsicament de revisió de tots els documents i resultats que s’han anat  generant al llarg de gairebé dos anys de treball, pel fet de tenir una compareixença a l’Agència Nacional per presentar totes les evidències de la feina feta. També es va programar la propera reunió del projecte, que serà ja la darrera, i que tindrà lloc la primera setmana de juliol a Utena, Lituània.

El dia 23, diada de Sant Jordi i primera jornada oficial de la reunió, es va aprofitar per repartir llibres i roses als participats en l’encontre.